close
THE WEEKND SKIFTER RETNING I NY SINGLE

THE WEEKND SKIFTER RETNING I NY SINGLE

The Weeknd smider endnu en single fra det kommende album Starboy

– The Weeknd er on fire for tiden, med 2 nye singler og en ny musikvideo!

Torsdag aften smed The Weeknd endnu en ny single ud. Singlen “False Alarm” er et nummer, der er med på The Weeknds album Starboy med 18 forskellige sange, som er sat til at udkomme den 25 november i år. The Weeknd False Alarm

Singlen består af en mørkere stil end den stil man plejer at se fra The Weeknd. Der er en dybere pop, mere dance punk og ikke mindst mer’ groovy!
I nummeret False Alarm, kommer der genkendelse fra The Weeknd’s tidligere numre. Han tager stadigvæk brug af sine metaforer i hans tekster, da han b.la. synger “Bathroom stalls for the powdered nose” – skråller i omkvædet og ikke mindst en ny side, man hører The Weeknd på.

Om der kommer en musikvideo til False Alarm, som ved den tidligere single “Starboy” ved ingen med sikkerhed, men måske er der en større chance for det sker, hvis det forsætter som det gør lige nu.

Samlet vurdering af singlen

False Alarm er en anden udgave af, hvad man plejer at høre fra The Weeknd. En ting er helt sikkert – det er noget af en justering og det er helt klart noget jeg skal vænne mig til.

Singlen er på ingen måde dårlig, men det kræver noget tilvænning fra min side af og folk omkring mig. Ud fra det jeg har oplevet og set, er at The Weeknd ikke har fået den bedste feedback på hans nyeste single og det virker ikke til det hitter så godt rundt omkring.

Jeg glæder mig dog til at høre hvad resten af albummet byder på – jeg har i hvert fald en stor forventning til at albummet nok skal blive rigtig godt. Jeg er i hvert fald en af de mange fans, der håber at The Weeknd snart kommer til Danmark og spiller.

Hvis du ikke har hørt singlen False Alarm endnu, så kan du lytte til det lige her!

 

Kenzo x H&M

Kenzo x H&M

Wolff

NY MUSIKVIDEO: WOLFF – EN INTRODUKTION