close

H&M har lavet nyt samarbejde, med fransk designer

Hvem er Kenzo?

Den 3 november 2016, udkommer H&M’s nyeste kollektion på markedet – nemlig #HMKenzo. Kollektionen skal laves i samarbejde med Kenzo, som er et fransk luksuriøst mærke som blev grundlagt i 1970 af Kenzo Takada. Kenzo er kendt for at arbejde med farver, så det skiller sig ud fra andre stile mærker.

Kenzo

Kenzo x H&M fulde kampagne, udkommer den 17 oktober 2016, men jeg har dog fundet nogle sneaks peak, på hvordan kollektionen kommer til at se ud.

Kollektionen indeholder kreativitet, energi og ikke mindst stor kærlighed til farver! Som i kan se på disse 3 billeder, bærer det meget præg af dyreprint og farver. En ting er helt sikkert, man bliver i hvert fald lagt mærke til og muligvis mulighed for at overskride personlige grænser og prøve noget nyt.

Kollektionen er til at finde både til mænd, kvinder og accessories.

Chance The Rapper x H&M x Kenzo

I en video på H&M’s YouTube kanal, kan man se et interview fra kampagnen Kenzo x H&M, hvor Chance The Rapper som er blevet en af de mange kampagne ambassadører. Videoen er lavet som en collage, som Jean-Paul Goude, som er modefotografen for kampagnen er kendt for.

Hvad gør Kenzo x H&M så fedt?

Jeg synes, det der gør Kenzo x H&M så fedt, er at det er anderledes, det er nyt og det er noget tøj, der viser hvem man er i farver. It shows the truth. Jeg elsker at meget af deres tøj er i en farve, det gør det simpelt og enkelt. Enkelthed, er noget jeg sætter stor pris på.

Billederne er taget af modefotografen Jean-Paul Goude. Jeg har fundet et link på YouTube, hvor man ser bag om scenen da kampagnen blev skudt.

Som man kan se i videoen, fortæller Jean-Paul Goude om, at han byggede videre på en idé han havde i 1972. I videoen kan man se andre kendte modeller, som Iman og Chlöe Sevigny.

Der er ingen tvivl om, jeg glæder mig til kollektionen udkommer i butikkerne og online!

 

musik og mode

TUR:RETUR

THE WEEKND SKIFTER RETNING I NY SINGLE