close
FRA ORANGE TIL BLOND

FRA ORANGE TIL BLOND

FRANK OCEAN BLONDE

– Fra Orange Til Blond

Frank Ocean Blonde blev udgivet den 20 august 2016. Jeg var helt oppe og køre, men samtidig nede over jeg skulle have Apple Music til at starte med, for at høre det. Men nu er det også udkommet på Spotify og her er min mening om det nye album.

Albummet varer 60 minutter og det er i det hele værd, siden albummet CHANNEL Orange, som udkom tilbage i 2012. Jeg har i den grad siddet og ventet tålmodigt, efter Frank Ocean lagde en Livestream op på hans Tumblr side den 1 august, hvor der blev filmet i en tom garage i flere timer. Hvis I har set videoerne på Apple Music til albummet Endless, kan I måske regne ud der er en sammenhæng mellem det album og Tumblr Livestream. 

Frank Ocean har i hvert fald gjort det igen. Albummet Blonde er fantastisk i mine ører. Jeg kan høre albummet gang på gang. Albummet formår at give en følelse af ro og kærlighed på samme tid. Frank Ocean er og vil være en perfektionist. 

Hvad gør albummet Blonde, så fantastisk?

Det der gør Frank Ocean så fantastisk, er hvordan han er som person. Som afroamerikansk r&b/soulsanger, har han gjort noget så fantastisk og sjældent. Det der er inspirerende er at han kan tilkendegive sin seksualitet i sine tekster. Hvis du hører efter i “Nikes” kan du lige så stille høre, at synger “If you need dick, I got you” hvor hans stemme kommer i forvrængning. Det gør jo bare, at man elsker ham endnu mere! 

Frank Ocean har sin egen kulturpersonlighed, hans stemme kan vække et helt rum op med positiv energi, tanker og kærlighed der aldrig får en ende.

Blonde er et album der er baseret og præget af en mere intim side af Frank Ocean. Det er svært at udvælge en sang, som jeg føler tiltrækker mig som person. Hele albummet er ren terapi. Det har virkelig lykkes Frank Ocean at lave noget smukt, der ikke handler om penge men om selve produktet. 

Frank ocean blonde

Hvis du ikke har hørt albummet, eller føler for at høre det igen, kan du høre det her!

 

 

TYLER THE CREATOR HÅNER DONALD TRUMP

musik og mode

TUR:RETUR