close
10 STILSIKRE OUTFIT FOR UNDER 700,-

10 OUTFIT TIL DEN KOLDE TID!

Efterårs outfit, er det vi skal begynde og se på og lægge sommer tøjet lige så stille tilbage i bunden af kommoderne og tøj skabene. Efteråret er kommet snigende ind på os. Hvis I er ligesom jeg er, en der ikke vil bruge en formue på tøj, men stadigvæk vil have en stil der er dope, så har jeg lavet en lille guide til 10 fresh outfit til en overkommelig pris til jer piger.

Mine bud på 10 dopest efterårs streetwear outfit for girls!

10. Adidas Originals Trefoil Handsker

efterårs outfitefterårs outfit

Efteråret nærmer os og vinteren er lige rundt om hjørnet, derfor har jeg udvalgt et Adidas Originals vanter. Jeg synes der er stilrene og fede at se på og ikke mindst have på, for jeg tror ikke jeg har set nogle have sådan et par Adidas vanter før og derudover passer de perfekt til en efterårs morgen eller aften. Perfekt til et efterårs outfit! Derudover er de til en overkommelig pris! De kan købes her.

PRIS: 149DKK

9. H&M QUILTET Jakke 

efterårs outfitefterårs outfit

Jeg er typen der hader at bruge for mange penge på jakker og egentlig tøj generalt. Jeg leder altid efter gode tilbud, for min samvittighed og økonomi, kan ikke samarbejde, lige så snart der brugt over et hvis beløb på én genstand. Vinter jakker og efterårsjakker, er noget jeg leder længe efter, for det er netop noget, der kun skal bruges i en kort periode. Jeg har derfor fundet denne bomber jakke, som jeg synes er pisse fed! Farven skinner igennem og den er stilet i sig selv. Perfekt efterårs outfit! Den kan købes her.

Pris: 349DKK

8. Stiktrøje med  rullekrave

efterårs outfitefterårs outfit

Jeg har fundet denne stiktrøje i blød bomuld. Jeg elsker store trøjer, hvor man kan gemme sig og stadigvæk holde varmen her i efteråret! Trøjen har en lav rullekrave og langeærmer, hvilket gør den lækker til efteråret og vinteren. Den passer perfekt til et par sorte bukser – et efterårs outfit, der aldrig går af mode! Den kan købes her.

Pris: 199DKK

7. Adidas Originals COURT VANTAGE

efterårs outfitefterårs outfit

Jeg har udvalgt et par Adidas Originals sko til denne efterårs sæson, da jeg har en stor passion for Adidas og det er mit ynglings brand. Jeg elsker farven grå, for det kan enten gå til sort, hvid eller andre diverse farver. De er street, de fresh – de er dope! Det bringer det simple i spil, hvilket er noget jeg personligt sætter pris på. Passer til hvilket som helst efterårs outfit, man vælger at rocke! De kan købes her.

 

Pris: 529DKK

6. MONKI DUNGAARES

efterårs outfitefterårs outfit

For mig, handler det om at skille sig ud. Hvis der er noget jeg hader, så er det at vi allesammen ser ens ud og når noget er på mode, så er alle på mode. Jeg har længe gået og set på disse denim selebukser fra Monki, som passer perfekt til at man kan have en t-shirt, sweater eller top inden under. De er store og behagelige og ikke mindst passer perfekt til den kommende kulde, vi lige så stille går ind i! Hvis vi skal se tingene fra et mode perspektiv, hvor tit har i set nogle, gå rundt i sele bukser og rocke et efterårs outfit som dette, udover Chance The Rapper? De kan købes her.

Pris: 400DKK

5. MONKI KIMOMO JEANS

efterårs outfitefterårs outfit

Jeg er en person, der bliver inspireret af 90’erne. Jeg lever for 90’erne. Stilen dengang, var så meget mere fresh end den er nu. I har måske lagt mærke til, vi er lige så stille ved at rykke os tilbage i tiden med moden? Disse højtaljede denim bukser, med et twist af 90’erne er dope! Disse denim bukser fra Monki passer perfekt til en turtleneck til efteråret eller en kort jersey top til byen. Jeg har selv disse denim jeans og det er hidtil mit bedste køb! De er dejlige at have på og ikke mindst kan man holde varmen, så de ryger ind under kategorien efterårs outfit for mig. De kan købes her.

Pris: 350DKK

4. CARHARTT SCOTT WATCH HUE

Efterårs outfitEfterårs outfit

Carhartt huen er nok en ting, der aldrig rigtig forsvinder om efteråret og vinteren. Jeg har fundet huen i en lækker grå farve, som kan passe til stort set alt tøj. Den er uden tvivl en vinder herfra, da den rocker til alt eftersårs outfit! Den kan købes her.

Pris: 250DKK

3. REEBOK CLASSIC LEATHER SNEAKER

356316_366_45 49801_01

Udover et par Adidas sko, har jeg fundet disse sko fra Reebok. Jeg har ikke set eller lagt mærke til Reebok sko i mange år, før min kammerat fik købt et par og jeg var helt klart forelsket lige fra det første øjekast! De er lavet i blød læder, hvilket giver en god komfort! Skoen har et kreativt look, hvilket gør jeg personligt elsker dem, da jeg elsker at skille mig ud fra alle andre. Derfor synes jeg, det er køb værd og passer perfekt til et efterårs outfit. De kan købes her.

Pris: 700DKK

2. Adidas ORIGINALS TREFOIL FESTIVAL TASKE

Denne taske fra Adidas er mit nummer 1. Den er super lækker! Man kan få den hængt rundt om skulderen eller direkte på den ene skulder, lige meget hvad er den fucking dope at se på! Den er nemt at have med sig, når man skal afsted på farten og hvis man er som jeg, ikke rigtig rigtig er til de store håndtasker, så er denne det perfekte valg! Den er rummelig, masser af lommer og den er lige til at tage med når man skal ud! Den fylder ingenting, så hvis man har en større jakke på, gør det ingenting. Så den passer perfekt til en efterårs jakke og generelt bare et efterårs outfit! Den kan købes her.

 

Pris: 169DKK

 

1.Adidas Originals TREFOIL – Rygsæk

Efterårs outfitEfterårs outfit

Jeg er en person, der ikke rigtig er til håndtasker eller tasker. Jeg har 2 tasker og det er faktisk det. Jeg faldt over denne Adidas rygsæk, som jeg synes så dope ud! Man ser ikke rigtig længere, at folk går med rygsække, da det var noget man mest gjorde da man var mindre. Men jeg faldt over denne Adidas Originals rygsæk i flere forskellige farver, jeg synes dog at den farven oliven grøn lige var mig og den koster ingen penge. Så det er helt klart noget, der ryger ned i min indkøbskurv på et tidspunkt. Den er nem at have med sig og man kan have sine små ting med, uden man skal døje med en alt for stor taske eller håndtaske. Så hvis man gerne vil gå en tur i efteråret, så passer den perfekt til man kan have diverse ting med og den rocker også ens efterårs outfit! Den kan købes her.

Pris: 99DKK

JJ Paulo

JJ Paulo Interview: “Hvis du ikke tror på dig selv, hvorfor skulle andre så?”

OUTFIT OF THE DAY