close
Støt DINNødhjælp

CFDStøtterDN

Anja Ringgren Lovén er ildsjælen bag Dinnoedhjaelp.dk. Hun opsagde sin stilling som butikschef i 2011 for at rejse til Afrika, hvor hun i 3 måneder arbejdede som observatør og nødhjælpsarbejder. Her oplevede hun en så ekstrem fattigdom og sult, som hun på ingen måder kunne glemme igen. Hun besluttede sig derfor for, at hun resten af sit liv ville kæmpe imod fattigdom og sult i Afrika og støtte verdens fattigste til et mere værdigt liv.

AnjaDN11755070_843740609050986_1985782053686073656_n

Organisationen udfører et vigtigt oplysningsarbejde for at nedbryde overtroen i Nigeria, som er årsagen til, at mange børn og unge bliver anklaget for at være hekse og på den baggrund tortureres, udstødes, dør af deres kvæstelser eller slås ihjel af lokalsamfundet. De overlevende børn forsøger Anja og hendes team at redde, hvorefter børnene indlogeres på det nyoprettede børnehjem i Nigeria. Børnene modtager masser af omsorg, medicinsk behandling, kost/logi og skolegang, der samlet skal gøre børnene til stærke og selvstændige samfundsborgere.

25. Juli 2015

DinNødhjælps Børnehjem i Nigeria udsat for røveri og overfald!

Den 25. Juli 2015 bliver DinNødhjælps børnehjem i Nigeria udsat for røveri og overfald i slemmeste grad.  Kl. 2 om natten stormer 15 bevæbnede og maskerede mænd ind i børnehjemmet og overfalder børn og ansatte. De holder geværer mod hovedet på børn og ansatte og tvinger dem til at lægge sig på jorden med hovedet ned, imens de tømte ALT hvad hjemmet havde. Møbler, TV, donerede iPads, telefoner, penge – ALT. Imens røverne var igang med at rykke alt fra hinanden og stjæle værdier, havde de fanget 2 ældre piger fra hjemmet og voldtaget dem inde på et værelse. Det var et gennemtænkt røveri og der er blevet taget alt der havde bare den mindste værdi. Læs Anja’s statusopdatering om episoden her:

STØT DINNØDHJÆLP

Her hos CARPEFOKDAT er vi dybt rystede over dette og vi vil sammen med jer, være med til at gøre en forskel og hjælpe DINNødhjælp med at komme på rette spor igen. Vi har derfor oprettet en donation som går direkte til DINNødhjælp og vi håber i vil være med til at hjælpe til. Hvert beløb – stort som småt – gør en forskel. Lad os sammen være med til at få børnehjemmet på rette spor!