close
Et kig på en kunstner: The Internet

The Internet kommer ud af Odd Future-crewet. Deres lyd er en god gang soul blandet med new school. I front har vi Syd Tha Kyd som sanger og producer Matt Martians (Yderligere medlemmer: Jameel Bruner, Patrick Paige, Christopher A. Smith og Steve Lacy). Gruppen blev dannet i 2011 og er lidt anderledes lyd end man normalt hører fra Odd Future. Syd har eksperimenteret med lidt forskelligt før det blev til The Internet. Som man kan høre på hendes nummer Flashlight, er musikken meget dæmpet og med en sprudlende autotune over det 7 minutter lange beat.

Fastlane er fra deres debutalbum Purple Naked Ladies og giver en god fornemmelse af den lyd de har. Afslappet lækker chiller musik. Dog holder Syd Tha Kyd fast i hendes trippede univers og det kan man høre på nummeret Cocaine Feat. Left Brain som var det nummer der fik mig til at lytte til dem. Syd er på date i Tivoli og prøver at få daten til at prøve Kokain med hende. Det er et syret, godt og lækkert nummer.

“Baby just ignore the consequence
You look like you can use a little confidence
So follow me, just let it be your paradise”

The Internet – Cocaine

Siden da er the Internet kommet mere frem i verdenen og har bla. lavet numre med Mac Miller. De har udgivet 3 albums: Purple Naked Ladies, Feel Good & Ego Death. Sidstnævne kom ud for et par uger siden og har gæster som Tyler, The Creator og Vic Mensa. Videoen nedenunder er nummeret GIRL fra samme album.

Hvorfor skal jeg lytte til The Internet?

the-internet-ego-death1

The Internet har en ekstrem lækker lyd. Det er blandet med soul og Odd Future’s leg med synthetizers. Syd Tha Kyd har en lækker stemme som falder roligt på plads med resten af det stille univers de har skabt. Deres musik er perfekt at chille til og kan helt klart anbefales at sætte på anlægget og nyde.

Følg Lord Siva Backstage Til Roskilde Festival + HUMMEL x ROSKILDE Kollektion

Hvor fanden bliver Frank Oceans nye album af?