close
YEEZY BOOST “BLACK” 350 Low

YEEZY BOOST “BLACK” 350 Low

29. juli 2015900Views

Efter to meget succesfulde udgivelser fra Adias og ikke mindst ham med signaturen på det hele, Hr. Kanye West. Har Teamet bag YEEZY nu endnu en ny udgivelse klar til alle de blodtørstige sneakerheads. Nemlig YEEZY BOOST 350 Low “Black”.

Denne udgave er som den anden lavet i et stykke primeknit. Hvor syningeren samles på midten og giver skoen et super cool finish så den ikke ligner alle andre sko. Den eneste de har valgt at holde i den samme farve er dens pull-loop har den samme røde syning der går tværs over. Ellers er denne udgave helt blacked out, så den passer til alt tøj du har at smide efter den.

Personligt er jeg bare i det hele taget vild med alle YEEZY boost udgaverne. Da de er noget anderledes af hvad man normalt ser. Det eneste jeg bare føler er at folk tror de kan få alt alt for meget for den “nu hvor det en YEEZY”. Så folk der måske ikke lige fik fat i den skal måske ende med at betale tre gange mere end hvad den originalt står til. Alligevel er YEEZY er udentvivl blevet den mest hyped signatur udgivelse i dette årti.

Udgivelsen bliver D. 22 August, så glæd dig!

Hvor fanden bliver Frank Oceans nye album af?

Dr. Dre udgiver nyt album: “Compton”