close
MADS NØRGAARD x REZET STORE

MADS NØRGAARD x REZET STORE

7. september 20151135Views

Mads Nørgaard har lavet det perfekte par bukser til personen der vil have et par bukser som er  “Alt i en”. En stillet, elastisk, men på samme tid elegant buks. Dette design sker i samarbejde med butikken Rezet store. Som er en sneaker shop der er lokaliseret i København. Bukserne er helt sorte bukser, undtagen deres lille frække detalje med den reflekterende kant på baglommen. Samt en elastisk bund på bukserne, der giver den en lidt sporty overgang.

Inkluderet i denne udgivelse var der også en klassisk hvid langærmet trøje. Helt basal, men med et lille Mads Nørgaard tag på den højre skuldre sektion. Som giver den et lille twist så den ikke er ikke bare er helt plain, men også er lidt lir.

“Ideen bag samarbejdet var Rezet store var på udkig efter de perfekte par bukser til at vise deres sneakers. Hos Rezet Store fyrene tænker de på skoene mere end noget andet, og de syntes ofte det var et problem at deres bukser dækkede deres nye sko. På Mads Nørgaard – København, har vi lang erfaring med klassisk herretøj, men er også inspireret af street kultur, så dette samarbejde virkede som et perfekt match.” –  Mads Nørgaard

 

Et kig på Kanye’s kollektioner gennem tiderne

TYLER THE CREATOR HÅNER DONALD TRUMP